na rowerze

Najbliższe wycieczki

Najbliższe zawody

Ostatnie komentarze

Linki sponsorowane

Sklep biketrotter.pl
Sklep Rowerowy

Forum » Wycieczki » [automat] VI Karpacki Finał WOŚP czyli: Kwestowanie w najgłębszej naturalnej dep

Pommerania.pl
Jest z nami od
20 grudnia 2009
Dodano: 20 grudnia 2009, 22:46
Odbędzie się: 10 stycznia 2010, 08:00

VI Karpacki Finał WOŚP czyli: Kwestowanie w najgłębszej naturalnej depresji w Polsce

Miejsce spotkania: Elbląg

Godzina spotkania: 08:00

Mamy przyjemność zaprosić wszystkich na wspólne granie z Szóstym Karpackim Finałem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

W ostatnim czasie zostaliśmy zachęceni i zaproszeni przez Kubę Terakowskiego do uczestniczenia w tej akcji. Postawił, nam zdawało by się prosty cel. Jako część jego sztabu mamy kwestować na rzecz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy w najgłębszej naturalnej depresji w Polsce. W tym samym czasie inna część sztabu Szóstego Karpackiego Finału będzie kwestować na najwyższym szczycie w Polsce, Rysach. Postawiony cel zamierzamy zrealizować poprzez odbycie pieszej wycieczki z Elbląga niebieskim szlakiem do Raczek Elbląskich. W nich, niedaleko szlaku zejdziemy do miejsca które jest oznaczone jako najgłębsza depresja w Polsce. Tam do szkatuły wrzucimy nasze datki i powędrujemy dalej szlakiem do Świętego Gaju.

Zbieramy się 10 stycznia 2010 w holu dworca głównego w Elblągu o godzinie 8:10

Szlak którym będziemy wędrować ma 42 km. Należy jeszcze do tego doliczyć 8 kilometrowy odcinek do Dzierzgonia w którym zakończymy wycieczkę.

Więcej na temat szlaku znajdziecie na stronie PTTK

Szlak niebieski im Świetego Wojciecha

W Dzierzgoniu o 18:40 mamy autobus powrotny do Elbląga. W Elblągu powinniśmy być o 19:48. Stad autobus lub pociągiem wrócimy do Gdańska.

Gdybyśmy z różnorakich powodów mieli nie zakończyć wędrówki w Dzierzgoniu. Wycieczkę skrócimy i wsiądziemy do tego samego autobusu w Markusach.

Więcej znajdziecie na:
www.nordszon.pl

Zapraszamy

Długość trasy: 50 km
Planowany powrót: Późny wieczór
Redakcja RwM zaprasza do relacji z wycieczki
Janusz
**O mnie**
Jest z nami od
27 grudnia 2006

GG# 1985732
Dodano: 20 grudnia 2009, 23:55
o, Pomeranio !
a może to Ty też jesteś znanym nam p. Januszem, który pozakładał kilkanaście kont i robi wielki szum wokół siebie, a na RwM’mie założył kilkadziesiąt kont i za każdym razem przedstawia się innym nickiem ?
My są w jusz w Gdinii
Kuba
Jest z nami od
3 października 2007
Dodano: 21 grudnia 2009, 10:07
Hej!

Pytasz:

> o, Pomeranio !
> a może to Ty też jesteś znanym nam p. Januszem

Przecież Pommerania się przedstawia, zobacz:
http://www.pommerania.pl

Pozdrawiam.
Kuba Terakowski
http://www.orkiestra.e-beskidy.com
Janusz
**O mnie**
Jest z nami od
27 grudnia 2006

GG# 1985732
Dodano: 21 grudnia 2009, 12:30
Kuba, dzięki :)

Ja wiem, że tam
"http://www.pommerania.pl"
Pommerania się przedstawia.

Moje pytanie dotyczy Tu:
"http://rwm.org.pl/forum/?mode=temat&id=2191"
Tu, Pommerania się nie przedstawia, ale tylko podaje adres Nordszona: "www.nordszon.pl".

Na tym polega duży bałagan, który zrobiłem w mniejszym bałaganie, w "VI Karpackim Finale WOŚP czyli: Kwestowanie w najgłębszej naturalnej depresji w Karpatach" . Robię wielki szum wokół siebie zakładając kilkadziesiąt kont na RwM’mie i za każdym razem przedstawiam się innym nickiem. Jednak nie ma to jak na stronie GER.org.pl, bo tam wystarczy jedno konto, dla wszystkich to samo. Po zalogowaniu ustawiamy własny nik i hulamy do woli. Uzyskujemy w ten sposób prawidłowy porządek, bo wpisy są po kolei, i nie może być dwóch uzerów jednocześnie zalogowanych. Następnie komentarze są moderowane przez administratora zanim wejdą na tapetę, więc nie musimy się bać, że jak coś niechcący walniemy, to ujrzy światło dzienne.
ufff... , ale naśmieciłem, sorry Pomeranio, ale chciałbym mieć jasność, czy nie jesteś znanym nam p. Januszem ?
My są w jusz w Gdinii
woytek49
**O mnie**
Jest z nami od
14 kwietnia 2008

GG# 11282168
Dodano: 21 grudnia 2009, 20:42
O Ho , Ho !!!!!
Przyznał się Multi Końciarz :)))
A z Ger-em To tak nie jest Tam nikogo nie usuwają .......
ROWER ŁĄCZY ....LUDZI...:)

Janusz
**O mnie**
Jest z nami od
27 grudnia 2006

GG# 1985732
Dodano: 21 grudnia 2009, 21:54
Woytek49, Tam jest genialne to, że zakładasz se jedno konto i wystarczy, aby występować z dowolnym KAŻDYM nikiem np.Woytek49, Łyżwiarz, Rowerzysta, czy cokolwiek innego sobie wymyślisz. Założone konto pożyczasz Żonie, wnuczce, a nawet pieskowi i rybkom, a Oni logują się tak jak Ty, zmieniają jednym wpisem prezentowaną nazwę i gotowe. To prawdziwa rewolucja, nowe myślenie i nie dziwię się teraz, że już nie ma powrotu do Jomoli.
My są w jusz w Gdinii
Mxer
**O mnie**
Jest z nami od
11 grudnia 2006

GG# 36079
Dodano: 21 grudnia 2009, 21:58
Prosze n ie zasmiecac watku. Tyczy sie to tez przeprosin za zasmiecanie watku.

Marek, wszystko w temacie organizacji tak jak milo byc ? Czy sa jakies zmiany ?
Bike - true way of life
sot
Jest z nami od
18 sierpnia 2009
Dodano: 22 grudnia 2009, 10:37
Przeczytałem te wszystkie posty i pozwólcie, że nie będę komentował tego tematu.
GER
Wickerman
**O mnie**
Jest z nami od
27 lipca 2008

GG# 3077707
Dodano: 22 grudnia 2009, 11:16
Hmm.. ostatnio mam dziwne odczucia podczas czytania forum.
Ale nie będę tego komentował ;)
dasza
Jest z nami od
6 sierpnia 2008

GG# 7984279
Dodano: 22 grudnia 2009, 14:38
Bardzo Was proszę uszanujcie starania zorganizowania wycieczki. Jeśli nie macie nic do powiedzenia odnośnie tematu to się nie wypowiadajcie. W ten sposób zniechęcacie innych do ogłaszania wycieczek i czytania tego forum.

Mxer, myślimy nad rozszerzeniem całej akcji. Musimy sobie to najpierw poukładać. Damy znać.
Jankes
Jest z nami od
30 października 2007

GG# 1089609
Dodano: 24 grudnia 2009, 11:28
Aloha,
To ja wyjątkowo w temacie wycieczki ... Poważnie zamierzacie zrobić 50 km w 10 h? I jeszcze po drodze kwestować? Bez rowerów?
Pozdrawiam świątecznie / Jankes
Janusz
**O mnie**
Jest z nami od
27 grudnia 2006

GG# 1985732
Dodano: 10 stycznia 2010, 16:21
Jankes,
50 km w 10 h ?

Ja dzisiaj zrobiłem szybciej i więcej jak te młode Kobiety brzęcząc puszkami zaczęły mnie gonić i wołać, że mam kasę oddać !!!

A tu w najgłębszej naturalnej depresji nie znajdą, bo nie zobaczą. Na najwyższy szczyt w Polsce się nie wdrapią, te roześmiane, czerwone, gorące i wrzeszczące serduszka, bo mają śliskie buciki.
My są w jusz w Gdinii
Super Mario
**O mnie**
Jest z nami od
10 sierpnia 2008

GG# 15885402
Dodano: 10 stycznia 2010, 19:38
Nasza koleżanka Joanna P. była wczoraj w migawce w TVN, mówiła o bursztynach, które sprzedaje na WOŚP nad Morskim Okiem. Fajny pomysł, jak chcesz w zimie kupić bursztyn, jedż w Tatry ::))
BIKE IS TODAY, BIKE IS TOMORROW, BIKE IS FOREVER
Darecki
Jest z nami od
7 marca 2007
Dodano: 10 stycznia 2010, 19:46
Do wszystkich niedowiarków :-)
Szli jak burza, ledwo dogoniliśmy ich rowerkami.
A jak kwestowali :-)

Elbląska Strona Rowerowa - http://www.bikerelblag.hg.pl
Darecki
Jest z nami od
7 marca 2007
Dodano: 10 stycznia 2010, 23:29
Parę fotek z trasy znajdziecie na ESR
Elbląska Strona Rowerowa - http://www.bikerelblag.hg.pl
Michał
**O mnie**
Jest z nami od
19 stycznia 2009

GG# 3882163
Dodano: 11 stycznia 2010, 16:49
Podziękowania dla Mxera z Agnieszka za wydobycie nas z krainy depresji i krioterapii :) oraz dowiezienie wraz z zawartością puszek do Gdańska.
Redakcja RwM zaprasza do relacji z wycieczki

Na piechotę

Najbliższe wycieczki

Najbliższe zawody

Ostatnie komentarze

Statystyki

Użytkownicy: 772
Tematy/posty: 2674 / 21303
Relacje/zdjęcia: 1317 / 130114

Godzina: 14:12:55

ShoutBox - ARCHIWUM  

W tej chwili online